Jean-Pierre Bardas hudnära kraschaner

Jean Pierre Barda in green roomJag har tidigare skrivit om att damer som fäster sina ordnar och medaljer för långt ner på bröstet kan ge piercing-associationer, men det är förstås inget mot Army of Lovers framträdande i Melodifestivalen i helgen.

Eftersom jag – som vanligt – somnade i samband med godnattsagan missade jag de pikanta ordensdetaljerna i Jean-Pierre Bardas scenkostym (tack Andreas!). Tydligen hade han – i en förmodad referens till Janet Jackson – fäst inte bara en, utan två storkorskraschaner från norska kungl. Sankt Olavs orden, Norges finaste statsorden, på sitt bara bröst.

Det slår både Magnus Ugglas bärande av bl.a. GV:sJmt, lägsta graden av Amarantherorden m.m. på Melodifestivalen 2007 och Michael Jacksons fåfänga bärande av diverse ordnar som modeaccessoar. Aj!

Annonser
Det här inlägget postades i Faleristik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Jean-Pierre Bardas hudnära kraschaner

  1. Björn Rosenlund skriver:

    Förutom att jag anser Melodifestivalen vara urusel underhållning , så anser jag herren fråga tar pris i smaklöshet och ”bad behavior”.

  2. Fältmarskalken skriver:

    Såväl högtramsigt som upprörande och synnerligen smaklöst. Att denna typ av ren smörja skall sändas på statsfinansierad television är helt exempellöst och rent skamligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+ photo

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s