Jean-Pierre Bardas hudnära kraschaner

Jean Pierre Barda in green roomJag har tidigare skrivit om att damer som fäster sina ordnar och medaljer för långt ner på bröstet kan ge piercing-associationer, men det är förstås inget mot Army of Lovers framträdande i Melodifestivalen i helgen.

Eftersom jag – som vanligt – somnade i samband med godnattsagan missade jag de pikanta ordensdetaljerna i Jean-Pierre Bardas scenkostym (tack Andreas!). Tydligen hade han – i en förmodad referens till Janet Jackson – fäst inte bara en, utan två storkorskraschaner från norska kungl. Sankt Olavs orden, Norges finaste statsorden, på sitt bara bröst.

Det slår både Magnus Ugglas bärande av bl.a. GV:sJmt, lägsta graden av Amarantherorden m.m. på Melodifestivalen 2007 och Michael Jacksons fåfänga bärande av diverse ordnar som modeaccessoar. Aj!

Annonser

2 reaktioner till “Jean-Pierre Bardas hudnära kraschaner”

  1. Förutom att jag anser Melodifestivalen vara urusel underhållning , så anser jag herren fråga tar pris i smaklöshet och ”bad behavior”.

  2. Såväl högtramsigt som upprörande och synnerligen smaklöst. Att denna typ av ren smörja skall sändas på statsfinansierad television är helt exempellöst och rent skamligt.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s