Innocenceordens bal 2013

Innocenceorden firade ordens högtidsdag – Solenne dag – genom ordenskapitel med Stor Reception samt Stor Ordensbal den 16 november 2013. Balen gick av stapeln på Grand Hôtel i Stockholm under helgen. Vänliga själar har skickat propåer om fadderskap för mig och frun att antas i Innocenceorden i år, vilket vi var tvungna att avböja av olika skäl. Det finns inte mycket för mig att rapportera från balen och det finns ännu inte någon större rapportering utlagd på internet: om någon läsare vill skriva en rad om sina upplevelser i kommentaren tas det tacksam emot.

Innocenceorden och Amarantherorden har en liten karaktär av debutantbal eftersom en rätt hög andel av de nyantagna är yngre. I avsaknad av bilder och info från ”Innocencen” kommer här i stället bilder från Dubais återupplivade debutantbal som också gick av stapeln i helgen, uppsnappat via Facebook där ordens- och kungahusexperten ”Rafe” Heydel-Mankoo (bitr. red. WOKM) rapporterat att han hållit i en del av utbildningen inom London Season Academy inför balen.

EDIT: träffade en av baldeltagarna ikväll: han rapporterar om en lyckad kväll med kadrilj och efterfest på Moderna museet…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s