Mästerlig montering

2016-09-15-17-09-15Igår fick jag en paket från Per Ljungstedt a.k.a. Medaljmäster. Eftersom jag gått från två medaljer (monterade på skena inhandlad från Peter Mattssons Yx-prylar) till fyra på några månader var det dags att låta ommontera miniatyrerna, och passade då på att ta även originalen.

Ringarna mellan band och miniatyr/medalj på FMvplM och UpplffbSM är bytta så att avståndet mellan band och miniatyr/medalj är kortare, vilket är väldigt stiligt och visar en omsorg om detaljer.

2016-09-16-08-58-39Åtsidan ser förstås väldigt fin ut, men det är på frånsidan/arbetets avigsida man ser de fina kvaliteterna. Lite kul att Medaljmäster valt att sätta sitt vapen/varumärke på arbetet så att betraktaren ska veta var han ska kunna få motsvarande utfört. Montagets fästanordning är stift och fördelen med det är att montaget kommer närmare kläderna som de är fästade vid.

Medaljmäster är efterfrågad för sin kvalitet: hade hoppats på att få montagen till en resa men den stora mängden uppdrag inför prinsdopet gjorde att montaget inte blev klart i tid. Nu återstår bara bävan för räkningen. 😉

2 reaktioner till “Mästerlig montering”

  1. Mycket snyggt! Roligt med vapnet på baksidan. Det är något nytt medaljmäster har börjat med 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.