Middag och baler våren 2018

Under våren kommer tre begivenheter att äga rum i Stockholm av intresse.

  • Ungerska Vitézorden inbjuder till middag på Militärsällskapet i Stockholm fredagen den 23 mars, för att umgås och för att lyssna till ett föredrag om ”den ungerske Robert E. Lee”, Görgey Artúr. Även riddare av riddarordnar i ICOC:s register med appendix är välkomna, anmälan och betalning senast 28 februari till vitézi hadnagy Robert Boronkay.
  • Stora Amarantherorden inbjuder till ordens högtidssammankomst med bal på Grand Hôtel i Stockholm lördagen den 21 april. Generalstormästarskapet har gått från friherren Per Taube till greve Fredrik Taube och det finns flera förändringar i direktionen. Anmälan senast 18 mars, betalning senast 25 mars.
  • Kungl. Portugisiska Sankt Mikaelsorden inbjuder till vårbal under H.K.K.H. Walburga Habsburg Douglas beskyddarskap på van der Nootska palatset i Stockholm måndagen den 30 april. Walburga är släkt med ordens stormästare, H.K.H. Duarte Pio, hertig av Braganza och kronprins av Portugal. Riddare av riddarordnar i ICOC:s register med appendix är välkomna, så även intresserade personer. Anmälan och betalning senast 28 mars till event@pstmo.se.

Den som vill vädra sin frack eller aftonklänning har alltså goda möjligheter i vår. Finns det fler begivenheter i vår som jag har missat? Lämna en kommentar!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.