Uppdatering

Jag har haft ett långvarigt dåligt samvete, i form av en mailkorg. I denna mailkorg har det över de sista tio åren(!) samlats ett antal propåer och förslag om att ändra eller lägga till information på olika delar av http://arnell.cc/ , främst vad gäller ordenssällskap i Sverige.

Den här helgen har varit en ”obarnhelg” d.v.s. en helg i en vecka när barn och bonustonåringar är hos sina andra föräldrar och av olika skäl har jag inte så mycket att göra, så jag har äntligen tagit tag i min mailkorg och uppdaterat kring bl.a. Convivierorden, en aningen studentikos sammanslutning, och lagt till Förbundet FB i Helsingborg, ett lokalt ordenssällskap. Mer kommer! Just nu har jag nått fram till 2016 i mailkorgen.

Jag får ibland frågan om det inte är dags för arnell.cc att gå in i 2000-talet och välja något annat än direkt html-knackning som bättre medger läsbarhet via telefon. Svaret på det är som hittills nej. Jag skulle vilja, men tiden medger det inte. Just nu är det viktigast att lägga all spilltid som uppstår framöver på innehållet, inte på formen.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.